GAPS Diyeti

SERTİFİKALI GAPS DANIŞMANLARIMIZ AİLELERİMİZE EĞİTİM VERMEKTEDİR.

GAPS Diyeti ve sağlık önerileri ile; anormalleşen ​bağırsak florası ve hasarlı, sızıntılı hale gelen bağırsak duvarı iyileşmektedir.

Bunun sonucu olarak; psikoloji sendromları, bağırsak kaynaklı olan fizyolojik hastalıkları, otoimmün hastalıkları, sindirim sistemi hastalıkları da tamamen iyileşmektedir.

Tedavinin amacı kişiyi toksinlerden arındırmaktır, beynin üzerindeki toksik sisi kaldırıp gelişmesine ve doğru düzgün işlemesine izin vermektir. Bunu yapabilmek için de şunlara ihtiyacımız var:

Birincisi: Sindirim yolunu temizleyip iyileştirerek, vücutta toksisitenin en büyük kaynağını ortadan kaldırmak ve olması gerektiği üzere onu beslenmenin kaynağı haline getirmek.

İkincisi: Hastanın vücudundaki farklı dokularda birikmiş olan toksinleri temizlemek. Bu iki amaca, GAPS Beslenme Programı aracılığıyla ulaşılabiliyor. Bu program, Dr. Natasha Campbell-McBride'ın kendi çocuğu ile olan kişisel deneyimlerine ve dünyanın her yerindeki yüzlerce çocuk ve yetişkin GAPS hastasının klinik deneyimlerine dayanarak geliştirilmiştir.