MARMARAM'DA BAHAR ŞENLİĞİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

27 Nisan Cumartesi günü Marmaram Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde bahar şenliği düzenlendi. Öğrencilerin aileleri ile katıldığı şenlikte duygu dolu anlar ile eğlence bir arada yaşandı. Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gönüllü öğrencileri, engelli kardeşlerine yüz boyama, dans gösterileri, ikramlar ile destek oldular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Marmaram Özel Eğitim kurucusu Dr. Gülçin Babaoğlu açılış konuşmasında organizasyonda emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederek herkese iyi eğlenceler diledi. Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine teşekkür belgelerini verdikten sonra iki gönüllü öğrencinin dans gösterisiyle şenlik başladı.

Kurumun görme engelli öğrencilerinden biri "Siz görmemek nedir bilir misiniz?" şiirini okurken duygu dolu anlar yaşandı. Ardından 'cici kızlar' gösterisi ve "Atatürk Çocukları" korosu ile aileler gururlandılar. Görme engelli öğrenciler ritim gösterisi ve işitme engelli öğrenciler dans gösterileri ile herkese başarabileceklerini ispatlayarak büyük beğeni topladılar.

İlerleyen dakikalarda Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin brek dans gösterisi sonunda tüm veliler ve öğrenciler birlikte halaylar çekip dans ettiler. Aileler çocuklarıyla birlikte eğlenmenin keyfini yaşadılar.