Bay/Bayan M

Merhaba, ben M.......;
Yaklaşık 2 yıl önce atipik otizm tanısı ile siz değerli Marmaram personeli ile birlikte olmaya başladım.
Beni Ahmet, Erdal, İlker ve Ercan amcalarım her zaman aynı güler yüzleri ile evimden servis ile aldılar. Bazen annemin giydirdiği kıyafeti beğenmedim, bazen çişimi son anda hatırladım, sizleri beklettim kusura bakmayın.
Girişteki ablalarım hep güler yüzle karşıladılar beni.
Alt katta Pakize teyze ve her yeri tertemiz yapan teyzelerim de öyle.
Marmaram'da ilk tanıştığım ve danışman öğretmenimiz Şeyma Hocamdı ve son ana kadar beni bırakmayan Simge Hocam.Ayrıca Esmeray Hocam, Burcu, Haşim, Havva, Ece, Zeyd hocalarım ve Gülçin Hanım ve ismini hatırlayamadığım değerli hocalarım. Hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.
Burada aldığım eğitimi, ailemin de desteği ile pekiştirdim ve kendime güvenim arttı.Eksiğim olan konularda öğretmenlerimin desteği ile kendimi geliştirdim ve bilimsel veriler ışığında artılarımı eksilerimi yok etmede kullandım. Her ne kadar modern tıp kabul etmese de ailem beni metabolikaçıdanda araştırdı. Ağır metal testine girdim ve bana zararlı olduğunu düşündüğüm tüm yapay gıdaları hayatımdan çıkarmaya çalıştım.O bilindik hamburger markalarını hiç bilmem, annemin köftesine bayılırım. Cips, kola, kutulu içecekleri içmem.Tek favori içeceğim sudur. Her neyse...
Sonuç olarak psikiatri doktoruna son gidişimde bana konulan tanı kaldırıldı. Raporum iptal oldu.
Ve şimdi sizlerden ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum.
Sözlerime son verirken ailem adına bana ilk andan son ana kadar güleryüzünü eksik etmeyen tüm Marmaram çalışanlarına teşekkür ve saygılarımı sunarım.
Hakkınızı helal edin...